文献
J-GLOBAL ID:201302288146301590
整理番号:13A0412714
コメにおける各種アミラーゼの存在と活性:テクスチャー及び調理中に浸出する糖分に対する効果
Presence and Activity of Various Amylases in Rice: Effect on Texture and Leached Sugar Composition during Cooking
著者 (5件):
TSUJII Yoshimasa
(Alpha Foods Co., Ltd., Shimane Prefecture, JPN)
,
NAGAFUKU Nanako
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
MIYAKE Akira
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
UCHINO Masataka
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
TAKANO Katsumi
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
1
ページ:
81-87
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)