文献
J-GLOBAL ID:201302292219618331
整理番号:13A0705448
調理中における種々の栽培品種および溶出挙動の米粒における澱粉分解酵素類の分布
Distribution of Starch-degrading Enzymes in Rice Grains of Different Cultivars and Elution Behavior during Cooking
著者 (3件):
TSUYUKUBO Mika
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
OOKURA Tetsuya
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
2
ページ:
303-311
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)