文献
J-GLOBAL ID:201302295909465383
整理番号:13A0150907
Aspergillus oryzaeから得たプロテアーゼを用いてのグルテンを含まないパンの品質の改良
Improvements in the qualities of gluten-free bread after using a protease obtained from Aspergillus oryzae
著者 (4件):
HAMADA Shigeki
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Inst. of Crop Sci., 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
SUZUKI Keitaro
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Inst. of Crop Sci., 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
AOKI Noriaki
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Inst. of Crop Sci., 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
SUZUKI Yasuhiro
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Inst. of Crop Sci., 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
57
号:
1
ページ:
91-97
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)