文献
J-GLOBAL ID:201302296327322347
整理番号:13A1181926
低量砂糖混合果物ジャムの様々な甘味剤の分析:同等甘味性,時間-強度解析と受容性試験
Analysis of various sweeteners in low-sugar mixed fruit jam: equivalent sweetness, time-intensity analysis and acceptance test
著者 (6件):
DE SOUZA Vanessa R.
(Federal Univ. Lavras, MG, BRA)
,
PEREIRA Patricia A. P.
(Federal Univ. Lavras, MG, BRA)
,
PINHEIRO Ana Carla M.
(Federal Univ. Lavras, MG, BRA)
,
BOLINI Helena M. A.
(Univ. Campinas, SP, BRA)
,
BORGES Soraia V.
(Federal Univ. Lavras, MG, BRA)
,
QUEIROZ Fabiana
(Federal Univ. Lavras, MG, BRA)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
48
号:
7
ページ:
1541-1548
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)