文献
J-GLOBAL ID:201402204422702225
整理番号:14A1467483
ペースト化特性向上を有するカルシウムおよびマグネシウム強化じゃがいも澱粉の調製
Preparation of Calcium- and Magnesium-Fortified Potato Starches with Altered Pasting Properties
著者 (6件):
NODA Takahiro
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Hokkaido, JPN)
,
TAKIGAWA Shigenobu
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Hokkaido, JPN)
,
MATSUURA-ENDO Chie
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Hokkaido, JPN)
,
ISHIGURO Koji
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Hokkaido, JPN)
,
NAGASAWA Koichi
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Hokkaido, JPN)
,
JINNO Masahiro
(Jinno Potato Starch Co., Hokkaido, JPN)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
19
号:
9
ページ:
14556-14566 (WEB ONLY)
発行年:
2014年09月
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)