文献
J-GLOBAL ID:201402220766049062
整理番号:14A1154229
食品アレルギーに関する日本語版ガイドライン2014
Japanese Guideline for Food Allergy 2014
著者 (8件):
URISU Atsuo
(Fujita Health Univ. School of Medicine)
,
EBISAWA Motohiro
(Dep. of Allergy, Clinical Res. Center for Allergology and Rheumatology, National Hospital Organization, Sagamihara ...)
,
ITO Komei
(Dep. of Allergy, Aichi Children’s Health and Medical Center)
,
AIHARA Yukoh
(Aihara Allergy & Pediatric Clinic)
,
ITO Setsuko
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Doshisha Women’s Coll. of Liberal Arts)
,
MAYUMI Mitsufumi
(Univ. of Fukui)
,
KOHNO Yoichi
(Chiba Rosai Hospital)
,
KONDO Naomi
(Heisei Coll. of Health Sci.)
資料名:
Allergology International
(Allergology International)
巻:
63
号:
3
ページ:
399-419 (J-STAGE)
発行年:
2014年
JST資料番号:
L6446A
ISSN:
1323-8930
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)