文献
J-GLOBAL ID:201402222079759699
整理番号:14A1065491
ルチンの給源としてのダッタンソバふすまの利用,およびコムギベース製品のレオロジーおよび抗酸化特性に対するその影響
Utilization of tartary buckwheat bran as a source of rutin and its effect on the rheological and antioxidant properties of wheat-based products
著者 (4件):
CHO Yong Jin
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
,
BAE In Young
(Dep. of Oriental Medicine Fermentation, Far East Univ., Chungbuk, Eumseoung, 369-700, KOR)
,
INGLETT George E.
(Cereal Products & Food Sci. Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., ARS, USDA, 1815 N. Univ. ...)
,
LEE Suyong
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
61
ページ:
211-216
発行年:
2014年11月
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)