文献
J-GLOBAL ID:201402227180746800
整理番号:14A0398572
醤油の低分子画分は脂質ラフトを往来しているRAGEの阻害を通じてRAGEのアンタゴニストとして機能する
Low-molecular weight fractions of Japanese soy sauce act as a RAGE antagonist via inhibition of RAGE trafficking to lipid rafts
著者 (10件):
MUNESUE Seiichi
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
YAMAMOTO Yasuhiko
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
URUSHIHARA Ryouta
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
INOMATA Kouhei
(Tohoku Pharmaceutical Univ., Sendai, JPN)
,
SAITO Hidehito
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
MOTOYOSHI So
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
WATANABE Takuo
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
WATANABE Takuo
(Kanazawa Gakuin Coll., Kanazawa, JPN)
,
YONEKURA Hideto
(Kanazawa Medical Univ. School of Medicine, Uchinada, JPN)
,
YAMAMOTO Hiroshi
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
4
号:
12
ページ:
1835-1842
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)