文献
J-GLOBAL ID:201402228525311310
整理番号:14A0419194
胃管腔条件下での亜硝酸塩とリンゴ果実ポリフェノールの反応:一酸化窒素の生成およびニトロソカテキンの形成
Reactions of Apple Fruit Polyphenols with Nitrite under Conditions of the Gastric Lumen: Generation of Nitric Oxide and Formation of Nitroso Catechins
著者 (2件):
HIROTA Sachiko
(Kyushu Women’s Univ., Kitakyushu, JPN)
,
TAKAHAMA Umeo
(Kyushu Dental Univ., Kitakyushu, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
20
号:
2
ページ:
439-447
発行年:
2014年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)