文献
J-GLOBAL ID:201402234131657849
整理番号:14A0599428
健康な日本人男性の食後グルコース,インシュリン,グルコース依存性インスリン分泌刺激ポリペプチドおよびグルカゴン様ペプチド-1の応答に対する白米を加えた主菜および副菜消費の影響
Effects of consumption of main and side dishes with white rice on postprandial glucose, insulin, glucose-dependent insulinotropic polypeptide and glucagon-like peptide-1 responses in healthy Japanese men
著者 (6件):
KAMEYAMA Noriko
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
MARUYAMA Chizuko
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
MATSUI Sadako
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
ARAKI Risa
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
YAMADA Yuichiro
(Akita Univ. Graduate School of Medicine, Akita, JPN)
,
MARUYAMA Taro
(Saitama Social Insurance Hospital, Saitama, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
111
号:
9
ページ:
1632-1640
発行年:
2014年05月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)