文献
J-GLOBAL ID:201402234251901646
整理番号:14A0163864
ポリ塩化ビニルおよびステンレス鋼表面の大腸菌O157:H7,ネズミチフス菌およびリステリア菌の生物膜の不活性化のための飽和蒸気と過熱蒸気の比較
A comparison of saturated steam and superheated steam for inactivation of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium, and Listeria monocytogenes biofilms on polyvinyl chloride and stainless steel
著者 (3件):
BAN Ga-hee
(Dep. of Food and Animal Biotechnology, Dep. of Agricultural Biotechnology, Center for Food and Bioconvergence, and ...)
,
YOON Hyunjin
(Dep. of Food Technol. and Services, Eulji Univ., Seongnam 771-77, KOR)
,
KANG Dong-hyun
(Dep. of Food and Animal Biotechnology, Dep. of Agricultural Biotechnology, Center for Food and Bioconvergence, and ...)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
40
ページ:
344-350
発行年:
2014年06月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)