文献
J-GLOBAL ID:201402237842124230
整理番号:14A1299835
酵素加水分解による大豆粉中アレルゲン蛋白質の減少
Reduction of the allergenic protein in soybean meal by enzymatic hydrolysis
著者 (7件):
WANG Zhangcun
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
,
LI Lejing
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
,
YUAN Daoqiang
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
,
ZHAO Xuewei
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
,
CUI Shengwen
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
,
HU Jinqiang
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
,
WANG Jizhong
(Zhengzhou Univ. Light Ind., Zhengzhou, CHN)
資料名:
Food and Agricultural Immunology
(Food and Agricultural Immunology)
巻:
25
号:
3-4
ページ:
301-310
発行年:
2014年09月
JST資料番号:
W0037A
ISSN:
0954-0105
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)