文献
J-GLOBAL ID:201402246846115685
整理番号:14A0317435
db/dbマウスにおけるグリコーゲンホスホリラーゼbと糖尿病進展に対するオイゲノール低減クローブ抽出物の影響
Effects of eugenol-reduced clove extract on glycogen phosphorylase b and the development of diabetes in db/db mice
著者 (7件):
SANAE Fujiko
(Hokuriku Univ., Kanazawa, JPN)
,
KAMIYAMA Ogusa
(Hokuriku Univ., Kanazawa, JPN)
,
IKEDA-OBATAKE Kyoko
(Hokuriku Univ., Kanazawa, JPN)
,
HIGASHI Yasuhiko
(Hokuriku Univ., Kanazawa, JPN)
,
ASANO Naoki
(BioApply Co., Ltd., Kanazawa, JPN)
,
ADACHI Isao
(Univ. Toyama, Toyama, JPN)
,
KATO Atsushi
(Univ. Toyama, Toyama, JPN)
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
5
号:
2
ページ:
214-219
発行年:
2014年02月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)