文献
J-GLOBAL ID:201402246922587273
整理番号:14A0791186
ビス(ボロナート)中間体を経る完全非保護糖の熱力学制御位置選択的グリコシル化
Thermodynamically Controlled Regioselective Glycosylation of Fully Unprotected Sugars through Bis(boronate) Intermediates
著者 (8件):
KAJI Eisuke
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
YAMAMOTO Daisuke
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
SHIRAI Yuko
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
ISHIGE Koji
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
ARAI Yoshika
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
SHIRAHATA Tatsuya
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
MAKINO Kazuishi
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
,
NISHINO Takashi
(Kitasato Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
European Journal of Organic Chemistry
(European Journal of Organic Chemistry)
巻:
2014
号:
17
ページ:
3536-3539
発行年:
2014年06月
JST資料番号:
W1026A
ISSN:
1434-193X
CODEN:
EJOCFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)