文献
J-GLOBAL ID:201402248399032460
整理番号:14A1492163
魚製品および水産副産物からのこく味向上化合物の超臨界流体抽出
Supercritical Fluid Extraction of “Koku” Enhancing Compounds from Fish and Fishery by-Products
著者 (11件):
SHIBATA Munehisa
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
SHIBATA Munehisa
(MC Food Specialties Inc., Ibaraki, JPN)
,
ONODERA Kei
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
ONODERA Kei
(Glico Dairy Products Co. Ltd., Tokyo, JPN)
,
KUMAGAI Momochika
(Japan Food Res. Lab., Osaka, JPN)
,
KUMAGAI Momochika
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
SHAH A.K.M.Azad
(Bangabandhu Sheikh Mujibur Rahman Agricultural Univ., Gazipur, BGD)
,
OGASAWARA Masashi
(MC Food Specialties Inc., Ibaraki, JPN)
,
KURIHARA Hideyuki
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
OKINO Tatsufumi
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
TAKAHASHI Koretaro
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
20
号:
6
ページ:
1199-1205
発行年:
2014年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)