文献
J-GLOBAL ID:201402255433743776
整理番号:14A0333893
日本の酒造米中のフェルラ酸とp-クマル酸の分析
Analysis of Ferulic and ρ-Coumaric Acids in Japanese Rice for Sake Brewing
著者 (4件):
HASHIZUME Katsumi
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
ITO Toshihiko
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
NAKAYAMA Airi
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-hiroshima, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
91
号:
1
ページ:
45-49
発行年:
2014年01月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)