文献
J-GLOBAL ID:201402256714853780
整理番号:14A1482672
キレートレジンを用いた魚醤からのカドミウム除去
Removal of cadmium from fish sauce using chelate resin
著者 (7件):
SASAKI Tetsuya
(Chemistry/Food Dep., Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Kanazawa, Ishikawa 920-0223, JPN)
,
ARAKI Ryohei
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
MICHIHATA Toshihide
(Chemistry/Food Dep., Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Kanazawa, Ishikawa 920-0223, JPN)
,
KOZAWA Miyuki
(Shata Shuzo Co. Ltd., Hakusan, Ishikawa 924-0823, JPN)
,
TOKUDA Koji
(Shata Shuzo Co. Ltd., Hakusan, Ishikawa 924-0823, JPN)
,
KOYANAGI Takashi
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
ENOMOTO Toshiki
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
173
ページ:
375-381
発行年:
2015年04月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)