文献
J-GLOBAL ID:201402272045823832
整理番号:14A0079050
β-ラクトグロブリンとグリアジンの分子間相互作用が製パン性に与える影響
Effect of the Molecular Interactions between β-lactoglobulin and Gliadin on the Baking Quality
著者 (5件):
OKA Daiki
(Tokyo Univ. Agriculture, Setagaya-ku)
,
KIKUCHI Chihiro
(Tokyo Univ. Agriculture, Setagaya-ku)
,
SHIONO Kouji
(Tokyo Univ. Agriculture, Setagaya-ku)
,
NOGUCHI Tomohiro
(Tokyo Univ. Agriculture, Setagaya-ku)
,
TAKANO Katsumi
(Tokyo Univ. Agriculture, Setagaya-ku)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
39
号:
6
ページ:
325-330
発行年:
2013年11月30日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)