文献
J-GLOBAL ID:201402274451388554
整理番号:14A1108450
静的及び動的ヘッドスペース条件によりワインから放出した芳香における唾液の役割
Understanding the Role of Saliva in Aroma Release from Wine by Using Static and Dynamic Headspace Conditions
著者 (7件):
MUNOZ-GONZALEZ Carolina
(UAM, Madrid, ESP)
,
FERON Gilles
(Univ. de Bourgogne, Dijon, FRA)
,
GUICHARD Elisabeth
(UAM, Madrid, ESP)
,
RODRIGUEZ-BENCOMO J. Jose
(UAM, Madrid, ESP)
,
MARTIN-ALVAREZ Pedro J.
(UAM, Madrid, ESP)
,
MORENO-ARRIBAS M. Victoria
(UAM, Madrid, ESP)
,
POZO-BAYON M. Angeles
(UAM, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
62
号:
33
ページ:
8274-8288
発行年:
2014年08月20日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)