文献
J-GLOBAL ID:201402278674449950
整理番号:14A1262049
生物活性多糖類としてのペクチン ハギ属からの抽出調整機能
Pectin as a bioactive polysaccharide - Extracting tailored function from less
著者 (7件):
WICKER Louise
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Georgia, Athens, GA, USA)
,
WICKER Louise
(Dep. of Home Economics Education, Coll. of Education, Korea Univ., Anam-Dong, Seongbuk-Gu, Seoul 136-701, KOR)
,
KIM Yookyung
(Dep. of Home Economics Education, Coll. of Education, Korea Univ., Anam-Dong, Seongbuk-Gu, Seoul 136-701, KOR)
,
KIM Mi-ja
(The Inst. of Life Sci., Sungkyunkwan Univ., 300 Cheoncheon-dong, Jangan-Gu, Gyeonggi-do, 440-746 Suwon, KOR)
,
THIRKIELD Brittnee
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Georgia, Athens, GA, USA)
,
LIN Zhuangsheng
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Georgia, Athens, GA, USA)
,
JUNG Jiyoung
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Georgia, Athens, GA, USA)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
42
号:
Part 2
ページ:
251-259
発行年:
2014年12月15日
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)