文献
J-GLOBAL ID:201402283313853660
整理番号:14A0852209
アロマ抽出希釈分析の適用によるチェリートマトにおける最も芳香活性を有する化合物の特性化
Characterization of the most aroma-active compounds in cherry tomato by application of the aroma extract dilution analysis
著者 (4件):
SELLI Serkan
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Agriculture, Cukurova Univ., 01330 Adana, TUR)
,
KELEBEK Hasim
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Engineering and Natural Sciences, Adana Sci. and Technol. Univ., 01110 Adana, TUR)
,
AYSELI Mehmet Turan
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Agriculture, Cukurova Univ., 01330 Adana, TUR)
,
TOKBAS Habip
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Engineering, Mersin Univ., 33343 Mersin, TUR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
165
ページ:
540-546
発行年:
2014年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)