文献
J-GLOBAL ID:201502208931408070
整理番号:15A1364994
ゴマ種子中のγ-アミノ酪酸強化の方法
Methods for Enrichment of γ-Aminobutyric Acid in Sesame Seeds
著者 (6件):
KATSUNO Nakako
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
SAKAMOTO Chie
(Shinsei Co., Ltd., Aichi, JPN)
,
YABE Tomio
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
YAMAUCHI Ryo
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
NISHIZU Takahisa
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
KATO Koji
(Shubun Univ., Aichi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
21
号:
6
ページ:
787-791
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)