文献
J-GLOBAL ID:201502209544985782
整理番号:15A0546678
ドリップコーヒーと缶コーヒーとを識別するぶどう酒芳香トレーニングによる電子嗅覚の性能の改善
Improving the Performance of an Electronic Nose by Wine Aroma Training to Distinguish between Drip Coffee and Canned Coffee
著者 (5件):
FUJIOKA Kouki
(Jikei Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
,
TOMIZAWA Yasuko
(Tokyo Women’s Medical Univ., Tokyo, JPN)
,
SHIMIZU Nobuo
(Inst. of Statistical Mathematics, Tokyo, JPN)
,
IKEDA Keiichi
(Jikei Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
,
MANOME Yoshinobu
(Jikei Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
資料名:
Sensors (Web)
(Sensors (Web))
巻:
15
号:
1
ページ:
1354-1364 (WEB ONLY)
発行年:
2015年01月
JST資料番号:
U7015A
ISSN:
1424-8220
CODEN:
SENSC9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)