文献
J-GLOBAL ID:201502213610453302
整理番号:15A1081855
ゼラチンと寒天の混合ゲルが有するレオロジー特性と濁度の相関
Correlation between rheological properties and turbidity of mixed gels of gelatin and agar
著者 (4件):
MAKI Yasuyuki
(Div. of Molecular Sci., Graduate School of Sci. and Technol., Gunma Univ.)
,
TORIBA Kazushi
(Div. of Molecular Sci., Graduate School of Sci. and Technol., Gunma Univ.)
,
TOYAMA Yoshiharu
(Div. of Molecular Sci., Graduate School of Sci. and Technol., Gunma Univ.)
,
DOBASHI Toshiaki
(Div. of Molecular Sci., Graduate School of Sci. and Technol., Gunma Univ.)
資料名:
Journal of Biorheology (Web)
(Journal of Biorheology (Web))
巻:
29
号:
1
ページ:
6-10 (J-STAGE)
発行年:
2015年
JST資料番号:
U0614A
ISSN:
1867-0474
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)