文献
J-GLOBAL ID:201502213830050411
整理番号:15A0993984
紫ヤムイモ由来のアシル化アントシアニンおよびその抗酸化活性
New acylated anthocyanins from purple yam and their antioxidant activity
著者 (8件):
MORIYA Chiemi
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
HOSOYA Takahiro
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
AGAWA Sayuri
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SUGIYAMA Yasumasa
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
KOZONE Ikuko
(Japan Biological Informatics Consortium (JBIC), Tokyo, JPN)
,
SHIN-YA Kazuo
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Tokyo, JPN)
,
TERAHARA Norihiko
(Minami-Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
,
KUMAZAWA Shigenori
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
79
号:
9
ページ:
1484-1492
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)