文献
J-GLOBAL ID:201502217421655128
整理番号:15A0445958
高脂質血症性インスリン耐性ラットの肝臓及び骨格筋における代謝異常性を改善する大豆蛋白質の有効作用の基礎となるメカニズム
Mechanisms underlying the beneficial effect of soy protein in improving the metabolic abnormalities in the liver and skeletal muscle of dyslipemic insulin resistant rats
著者 (3件):
OLIVA M. E.
(Univ. of Litoral, Dep. of Biochemistry, School of Biochemistry, Ciudad Universitaria El Pozo cc 242, 3000, Santa Fe, ARG)
,
CHICCO A.
(Univ. of Litoral, Dep. of Biochemistry, School of Biochemistry, Ciudad Universitaria El Pozo cc 242, 3000, Santa Fe, ARG)
,
LOMBARDO Y. B.
(Univ. of Litoral, Dep. of Biochemistry, School of Biochemistry, Ciudad Universitaria El Pozo cc 242, 3000, Santa Fe, ARG)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
54
号:
3
ページ:
407-419
発行年:
2015年04月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)