文献
J-GLOBAL ID:201502219274892898
整理番号:15A0688085
Lactobacillus gasseriME284由来のXプロリルジペプチジルアミノペプチダーゼの精製および部分的性状解析
Purification and Partial Characterization of an X-prolyl-dipeptidyl Aminopeptidase from Lactobacillus gasseri ME-284
著者 (10件):
MIYABE Ryosuke
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
TAKAHASHI Yuto
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
MATSUFUJI Hiroshi
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
OGIHARA Jun
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
ITOU Kentarou
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
ITOU Kentarou
(Meiji Co., Kanagawa, JPN)
,
KAWAI Yasushi
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
MASUDA Tetsuya
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
SUZUKI Koichi
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
ODA Munehiro
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
21
号:
3
ページ:
445-451
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)