文献
J-GLOBAL ID:201502264318934645
整理番号:15A0247831
ダッタンソバ粉区分からのルチンの抽出及び即席フライドヌードル系におけるそれの熱安定性の評価
Extraction of rutin from Tartary buckwheat milling fractions and evaluation of its thermal stability in an instant fried noodle system
著者 (2件):
CHO Yong Jin
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
,
LEE Suyong
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
176
ページ:
40-44
発行年:
2015年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)