文献
J-GLOBAL ID:201502293041187154
整理番号:15A0581821
トマト果実における9-および13-オキソ-オクタデカジエン酸の局在性
Localization of 9- and 13-oxo-octadecadienoic acids in tomato fruit
著者 (12件):
TAKAHASHI Haruya
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
KAMAKARI Kosuke
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
SUZUKI Hideyuki
(Kazusa DNA Res. Inst., Kisarazu, JPN)
,
MOHRI Shinsuke
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
GOTO Tsuyoshi
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
GOTO Tsuyoshi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKAHASHI Nobuyuki
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
TAKAHASHI Nobuyuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMURA Yasuki
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
SHIBATA Daisuke
(Kazusa DNA Res. Inst., Kisarazu, JPN)
,
KAWADA Teruo
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
KAWADA Teruo
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
78
号:
10
ページ:
1761-1764
発行年:
2014年10月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)