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文献
J-GLOBAL ID:201602204759351810   整理番号:16A0191900

肉類のオーブン加熱終了後の内部温度変化に及ぼす角皿の熱容量,オーブンの種類,および覆い時間の影響

Effect of Heating Capacity of Oven Plate, Heating Ability of Oven, and Duration of Covering the Meat on its Internal Temperature after Oven Cooking
著者 (8件):
大石恭子
(和洋女大)
石渡仁子
(共立女大)
高崎禎子
(信州大)
中村恵子
(福島大)
松田康子
(女子栄養大)
伊與田浩志
(大阪市大)
杉山久仁子
(横浜国大)
渋川祥子
(横浜国大)

資料名:
日本調理科学会誌  (Journal of Cookery Science of Japan)

巻: 49  号:ページ: 35-42  発行年: 2016年02月05日 
JST資料番号: Y0637A  ISSN: 1341-1535  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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