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文献
J-GLOBAL ID:201602206980539371   整理番号:16A0191899

肉類のオーブン加熱終了後の内部温度変化に及ぼす加熱・放置条件,角皿の熱容量及び試料の厚さの影響

Effects of Cooking and Placement Conditions, Heat Capacity of an Oven Plate, and Thickness of Meat Samples upon Change in their Internal Temperatures after Oven Cooking
著者 (12件):
中村恵子
(福島大)
中本恵子
(千里金蘭大)
八木千鶴
(千里金蘭大)
渡辺豊子
(千里金蘭大)
石渡仁子
(共立女大)
大石恭子
(和洋女大)
高崎禎子
(信州大)
松田康子
(女子栄養大)
山形純子
(京都光華女大)
伊與田浩志
(大阪市大)
杉山久仁子
(横浜国大)
渋川祥子
(横浜国大)

資料名:
日本調理科学会誌  (Journal of Cookery Science of Japan)

巻: 49  号:ページ: 26-34  発行年: 2016年02月05日 
JST資料番号: Y0637A  ISSN: 1341-1535  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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