文献
J-GLOBAL ID:201602208546823200
整理番号:16A0314830
酸素ラジカル吸収能による日本で収穫された薬草の抗酸化活性の測定
Determination of the Antioxidative Activities of Herbs Harvested in Japan by Oxygen Radical Absorbance Capacity Methods
著者 (8件):
WAKAGI Manabu
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
TAGUCHI Yuuki
(S&B Foods Inc., Tokyo, JPN)
,
WATANABE Jun
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
OGITA Tasuku
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
GOT Masao
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
ARAI Ryo
(S&B Foods Inc., Tokyo, JPN)
,
UJIHARA Katsuhito
(S&B Foods Inc., Tokyo, JPN)
,
TAKANO-ISHIKAWA Yuko
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
2
ページ:
301-305
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)