文献
J-GLOBAL ID:201602216121560674
整理番号:16A0314823
フェニルアラニンアンモニアリアーゼのクローニングとそれのリョクトウもやし低温貯蔵中の酵素褐変における役割
Cloning of Phenylalanine Ammonia-lyase and its Role in Enzymatic Browning of Mung Bean Sprout during Cold Storage
著者 (7件):
SAMESHIMA Nana
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
NISHIMURA Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
MURAKAMI Koko
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KOGO Yukako
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
SHIMAMURA Yuko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SAKUTA Masaaki
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
MURATA Masatsune
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
2
ページ:
255-260
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)