文献
J-GLOBAL ID:201602216579873752
整理番号:16A1306957
酸化中のグリセリルトリリノレアートにおける共役ジエン構造の濃度の反応速度論的分析
Kinetic Analysis of the Concentration of Conjugated Diene Structures in Glyceryl Trilinoleate During Oxidation
著者 (2件):
SHIMA Motohiro
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa-ken, JPN)
,
SAKASHITA Hiroto
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa-ken, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
6
ページ:
733-738
発行年:
2016年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)