文献
J-GLOBAL ID:201602219669931739
整理番号:16A1327506
二酸化炭素被覆によるフライ油の酸化の抑制
Inhibition of Frying Oil Oxidation by Carbon Dioxide Blanketing
著者 (3件):
Totani Nagao
(Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University)
,
Inoue Ryota
(Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University)
,
Yawata Miho
(Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
65
号:
6
ページ:
517-523(J-STAGE)
発行年:
2016年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)