文献
J-GLOBAL ID:201602232899553206
整理番号:16A1190926
官能評価と揮発性物質プロフィールを組み合わせた分析において,加工用トマトのジュースと差異を示す生食用トマトのジュースのフレーバー特性
Flavor characteristics of the juices from fresh market tomatoes differentiated from those from processing tomatoes by combined analysis of volatile profiles with sensory evaluation
著者 (8件):
IIJIMA Yoko
(Kanagawa Inst. of Technol., Atsugi, JPN)
,
IWASAKI Yumi
(Kanagawa Inst. of Technol., Atsugi, JPN)
,
OTAGIRI Yuji
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
TSUGAWA Hiroshi
(RIKEN, Yokohama, JPN)
,
SATO Tsuneo
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
OTOMO Hiroe
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
,
SEKINE Yukio
(Nippon Del Monte Corp., Numata, JPN)
,
OBATA Akio
(Kikkoman Corp., Chiba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
80
号:
12
ページ:
2401-2411
発行年:
2016年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)