文献
J-GLOBAL ID:201602233698694603
整理番号:16A1306968
ヒト体温の変化に対するキダチハッカ(Satureja montana L.)における非揮発性および揮発性成分の異なる寄与
Different Contribution of Non-volatile and Volatile Components in Winter Savory (Satureja montana L.) to Changes in Human Body Temperature
著者 (7件):
MASUDA Hideki
(Ogawa & Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
MORI Noriyuki
(Univ. Shiga Prefecture, Shiga, JPN)
,
HIROBE Yuka
(Univ. Shiga Prefecture, Shiga, JPN)
,
TANAKA Risako
(Univ. Shiga Prefecture, Shiga, JPN)
,
CHINO Daisuke
(Toho Univ., Chiba, JPN)
,
WATANABE Tatsuo
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
FUKUWATARI Tsutomu
(Univ. Shiga Prefecture, Shiga, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
6
ページ:
817-827
発行年:
2016年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)