文献
J-GLOBAL ID:201602267632529567
整理番号:16A0594525
成長段階によって影響を受けるとしてクローブ(syzygium aromaticum)つぼみの揮発分の分析およびクローブ抽出物の抗酸化活性の調査
Analysis of volatile compounds of clove (syzygium aromaticum) buds as influenced by growth phase and investigation of antioxidant activity of clove extracts
著者 (3件):
Kasai Hiroko
(Central Research Laboratory, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hoshi University, Ebara 2-4-41, Shinagawa-ku, Tokyo, 142-8501, Japan)
,
Shirao Mika
(Central Research Laboratory, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hoshi University, Ebara 2-4-41, Shinagawa-ku, Tokyo, 142-8501, Japan)
,
Ikegami-Kawai Mayumi
(Central Research Laboratory, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hoshi University, Ebara 2-4-41, Shinagawa-ku, Tokyo, 142-8501, Japan)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
31
号:
2
ページ:
178-184
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)