文献
J-GLOBAL ID:201602270167173827
整理番号:16A0814901
清酒もろみ状態の酒麹酵素のエステル交換反応によるフェルロイルオリゴ糖由来のフェルラ酸エチルの生成
Formation of ethyl ferulate from feruloylated oligosaccharide by transesterification of rice koji enzyme under sake mash conditions
著者 (5件):
Suzuki Nobukazu
(Department of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural University, Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, Japan)
,
Ito Toshihiko
(Department of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural University, Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, Japan)
,
Hiroshima Kai
(Department of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural University, Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, Japan)
,
Tokiwano Tetsuo
(Department of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural University, Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, Japan)
,
Hashizume Katsumi
(Department of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural University, Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
121
号:
3
ページ:
281-285
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)