文献
J-GLOBAL ID:201602272468018307
整理番号:16A0627365
工学的消化:食品消化のマルチスケールプロセス
Engineering Digestion: Multiscale Processes of Food Digestion
著者 (4件):
Bornhorst Gail M.
(Dept. of Biological and Agricultural Engineering, Univ. of California, Davis, 1 Shields Avenue, Davis, Calif., U.S.A)
,
Gouseti Ourania
(School of Chemical Engineering, Univ. of Birmingham, Birmingham, UK)
,
Wickham Martin S.J.
(Reacta Biotech Limited, Manchester, UK)
,
Bakalis Serafim
(School of Chemical Engineering, Univ. of Birmingham, Birmingham, UK)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
81
号:
3
ページ:
R534-R543
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)