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文献
J-GLOBAL ID:201602281986898028   整理番号:16A0540558

モデルチキンスープからの旨味成分は鼻後方の嗅覚を促進する

Umami compounds enhance the intensity of retronasal sensation of aromas from model chicken soups
著者 (6件):
Nishimura Toshihide
(Faculty of Food Science, Department of Applied Life Science, Nippon Veterinary and Life Science University, 1-7-1 Kyonancho, Musashino-shi, Tokyo 180-8602, Japan)
Goto Shingo
(Faculty of Food Science, Department of Applied Life Science, Nippon Veterinary and Life Science University, 1-7-1 Kyonancho, Musashino-shi, Tokyo 180-8602, Japan)
Miura Kyo
(Faculty of Food Science, Department of Applied Life Science, Nippon Veterinary and Life Science University, 1-7-1 Kyonancho, Musashino-shi, Tokyo 180-8602, Japan)
Takakura Yukiko
(Institute of Food Sciences & Technologies, Ajinomoto Co., Inc., 1-1, Suzuki-cho, Kawasaki-ku, Kawasaki-shi 210-8681, Japan)
Egusa Ai S.
(Faculty of Food Science, Department of Applied Life Science, Nippon Veterinary and Life Science University, 1-7-1 Kyonancho, Musashino-shi, Tokyo 180-8602, Japan)
Wakabayashi Hidehiko
(Institute of Food Sciences & Technologies, Ajinomoto Co., Inc., 1-1, Suzuki-cho, Kawasaki-ku, Kawasaki-shi 210-8681, Japan)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 196  ページ: 577-583  発行年: 2016年04月01日 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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