文献
J-GLOBAL ID:201602287799687211
整理番号:16A0659829
ナタマメの粗抽出物の加熱及び塩化マグネシウム添加よるナタマメ蛋白質の沈殿
Precipitation of sword bean proteins by heating and addition of magnesium chloride in a crude extract
著者 (6件):
NISHIZAWA Kaho
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
MASUDA Tetsuya
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
TAKENAKA Yasuyuki
(Kobe Shoin Women’s Univ., Kobe, JPN)
,
MASUI Hironori
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
TANI Fumito
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
ARII Yasuhiro
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
80
号:
8
ページ:
1623-1631
発行年:
2016年08月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)