文献
J-GLOBAL ID:201602289151463140
整理番号:16A1102587
パン酵母dal81突然変異株による生地発酵中のGABA減少の防止
Prevention of GABA reduction during dough fermentation using a baker’s yeast dal81 mutant
著者 (2件):
Ando Akira
(NARO Institute of Vegetable and Tea Science, 360 Kusawa, Ano, Tsu, Mie 514-2392 Japan)
,
Nakamura Toshihide
(Yeast Laboratory, National Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642 Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
122
号:
4
ページ:
441-445
発行年:
2016年10月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)