文献
J-GLOBAL ID:201702214580559349
整理番号:17A0331049
マウスの骨格筋成長及び筋肉収縮機能の障害における食事性糖化最終産物の潜在的関与
Potential involvement of dietary advanced glycation end products in impairment of skeletal muscle growth and muscle contractile function in mice
著者 (9件):
EGAWA Tatsuro
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
EGAWA Tatsuro
(Toyohashi Sozo Univ., Aichi, JPN)
,
TSUDA Satoshi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
GOTO Ayumi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
GOTO Ayumi
(Toyohashi Sozo Univ., Aichi, JPN)
,
OHNO Yoshitaka
(Toyohashi Sozo Univ., Aichi, JPN)
,
YOKOYAMA Shingo
(Toyohashi Sozo Univ., Aichi, JPN)
,
GOTO Katsumasa
(Toyohashi Sozo Univ., Aichi, JPN)
,
HAYASHI Tatsuya
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
117
号:
1
ページ:
21-29
発行年:
2017年01月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)