文献
J-GLOBAL ID:201702215445778625
整理番号:17A0997001
既存食品安全性文化評価システムの比較分析【Powered by NICT】
Comparative analysis of existing food safety culture evaluation systems
著者 (3件):
Jespersen Lone
(University of Guelph, 50 Stone Road East, Guelph, ON N1G 2M7, Canada)
,
Griffiths Mansel
(University of Guelph, 50 Stone Road East, Guelph, ON N1G 2M7, Canada)
,
Wallace Carol A.
(University of Central Lancashire, International Institute of Nutritional Sciences and Applied Food Safety Studies, Preston, Lancashire PR1 2HE, United Kingdom)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
79
ページ:
371-379
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)