文献
J-GLOBAL ID:201702222413360387
整理番号:17A0372883
味覚物質としての食品蛋白質originatingペプチド-生理学的,技術的,官能的,および生物情報学的アプローチ【Powered by NICT】
Food protein-originating peptides as tastants - Physiological, technological, sensory, and bioinformatic approaches
著者 (4件):
Iwaniak Anna
(University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Chair of Food Biochemistry, Pl. Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn-Kortowo, Poland)
,
Minkiewicz Piotr
(University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Chair of Food Biochemistry, Pl. Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn-Kortowo, Poland)
,
Darewicz Malgorzata
(University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Chair of Food Biochemistry, Pl. Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn-Kortowo, Poland)
,
Hrynkiewicz Monika
(University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Chair of Food Biochemistry, Pl. Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn-Kortowo, Poland)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
27-38
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)