文献
J-GLOBAL ID:201702222795624540
整理番号:17A0500591
秋シロサケの頭から得られたリン脂質の酵素的部分加水分解による健康によい食品乳化剤の製造
Production of a Health-Beneficial Food Emulsifier by Enzymatic Partial Hydrolysis of Phospholipids Obtained from the Head of Autumn Chum Salmon
著者 (5件):
Shah A. K. M. Azad
(Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University)
,
Shah A. K. M. Azad
(Faculty of Fisheries, Bangabandhu Sheikh Mujibur Rahman Agricultural University)
,
Nagao Toshihiro
(Osaka Municipal Technical Research Institute)
,
Kurihara Hideyuki
(Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University)
,
Takahashi Koretaro
(Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
66
号:
2
ページ:
147-155(J-STAGE)
発行年:
2017年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)