文献
J-GLOBAL ID:201702223440882244
整理番号:17A0409382
食品安全文化の評価:食品産業における現在の挑戦,障害と将来の機会の研究【Powered by NICT】
The Assessment of Food Safety Culture: An investigation of current challenges, barriers and future opportunities within the food industry
著者 (2件):
Nayak Rounaq
(Human Factors and Complex Systems Group, Loughborough Design School, Loughborough University, Loughborough, LE11 3TU, UK)
,
Waterson Patrick
(Human Factors and Complex Systems Group, Loughborough Design School, Loughborough University, Loughborough, LE11 3TU, UK)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
1114-1123
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)