文献
J-GLOBAL ID:201702236210814177
整理番号:17A0009663
機能性食品のための乾燥法によるマイクロカプセル化の適用
Application of Microencapsulation with Drying Technology for Functional Food
著者 (6件):
CHENG Yu-Chen
(Food Ind. Res. and Dev. Inst., TWN)
,
HUANG Chiao-Ying
(Food Ind. Res. and Dev. Inst., TWN)
,
WU An-Chi
(Food Ind. Res. and Dev. Inst., TWN)
,
HSU Chia-Chen
(Food Ind. Res. and Dev. Inst., TWN)
,
WANG Nai-Yi
(Food Ind. Res. and Dev. Inst., TWN)
,
LAI Jinn-Tsyy
(Food Ind. Res. and Dev. Inst., TWN)
資料名:
日本食品工学会年次大会講演要旨集
巻:
17th
ページ:
26
発行年:
2016年07月20日
JST資料番号:
L4414A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)