文献
J-GLOBAL ID:201702243764154245
整理番号:17A0358444
超高圧は食品材料の熱伝導率を増大させる。【JST・京大機械翻訳】
Ultra high pressure increasing thermal conductivity of food materials
著者 (5件):
Sun Wei
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University)
,
Li Jianping
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University)
,
Zheng Xiaowei
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University)
,
Zhu Songming
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University)
,
Yu Yong
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
24
ページ:
291-296
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)